Hlavní obsah
2,9
(41)
Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Hledáte tip na jídlo, které je během několika minut uvařené a připravené k servírování? Proč nesáhnout po receptech na chutné vaječné omelety? Máme pro vás jednu variaci s klobásou, hořčicí a kečupem.

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 porci
  • 50 g tvrdého sýra
  • 10 dkg klobásy
  • 3 ks vejce
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 4 kolečka cibule
  • 1 trochu kečupu
  • 1 lžička hořčice
  • 1 hrudka másla
Článek

Postup

01.

Vejce opatrně vidličkou promíchejte, přidejte tvrdý nahrubo nastrouhaný sýr, kousky nakrájené klobásy, sůl a pepř.

02.

Směs nalijte na rozpálenou pánev s máslem, promíchejte a na omeletu ke konci položte 4 kolečka cibule. Omeletu přesuňte na talíř, kolečka cibule střídavě naplňte kečupem a hořčicí a podávejte.

Toužíte po domácím kečupu? Není nic snazšího, vyzkoušejte ten babiččin.

Související témata:

Načítám