Hlavní obsah
3,8
(13)
Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Šup-šup čína? Prostě a jednoduše všechno smícháte dohromady a ve výsledku máte skvělé jídlo!

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 lžíce škrobu
  • 1 hrst zeleniny na čínu
  • 1 hrst mandlí
  • 4 lžíce sterilované kukuřice
  • 4 lžíce sterilovaných žampionů
  • 2 ks žloutků
  • 1 ks cibule
  • 1 lžička mleté pálivé papriky
  • 3 lžíce sójové omáčky
  • 3 lžičky koření na čínu
  • 1 špetka soli
  • 1 lžička cukru
  • 3 lžíce oleje
  • 2 plátky kuřecích prsou
  • 1 špetka pepře
K podávání
  • 300 g rýže
Článek

Postup

01.

Kuřecí prsa nakrájejte na nudličky, okořeňte, zalijte olejem a sójovou omáčkou.

02.

Přidejte cukr, pokrájenou zeleninu včetně cibule nadrobno, sterilované kukuřice a žampionů, mandle, solamyl a vše dobře promíchejte. Přidejte koření, žloutky, promíchejte a nechte v lednici uležet do druhého dne.

03.

Smažte na kapce oleje, nebojte se třeba i podlévat trochu vodou a ještě dohušťovat solamylem. Podávejte s rýží.

Stále nevíte, jak na krájení cibule? Nevadí, koukněte na naši školu vaření, kde vám poradíme.

Související témata:

Načítám