Hlavní obsah

Souboj receptů: Řapíkatý celer začnete milovat!

Foto: Mona Martinů

S Renčou jsme redakci řapíkatým celerem v rizotu a těstovinách nejprve trochu zaskočily, nakonec nám ale všichni dali za pravdu, že jde o dobré kombinace!Foto: Mona Martinů

Když se řekne řapíkatý celer, vybaví se vám leda, jak si jím mícháte Bloody Mary? Pak vězte, že o hodně přicházíte – křupavé řapíky jsou totiž moc dobré i tepelně upravené (a bez vodky)!

Článek

Běžně ho používáme hlavně do zeleninových polévek, ale tentokrát jsme chtěli vyzkoušet něco nového, a proto ho redaktorka Renča zapekla se sýrem a těstovinami a já zase přidala do italského rizota. A jak souboj „řapíkatý celer“ dopadl? Pojďte se podívat!

Co říkáte na „řapíkáč“ v těstovinách a rizotu? Vaříte s ním doma také?

Načítám