Článek
Dovedete si představit vaření bez sytě červených chilli papriček? My tedy ne. Další testování kuchařek jsme proto věnovali tématu ostrých jídel. Redaktorka Jana Chmelíková se pustila do chilli con carne podle Deníku Dity P. a jako druhá se do souboje přihlásila Sandra Lerchová, která vyzkoušela kuře piri piri podle své nové kuchařky od Jamieho Olivera 30 minut v kuchyni.
Původním přihlášeným byl náš kolega ze Seznam.cz Pavel Snížek. Při pohledu na recept si ale řekl, že vaření nechá na své v kuchyni přece jen zkušenější přítelkyni Sandře, která jinak pracuje jako zástupce jednatele v poradenské firmě. Jak vaří Pavel, jsme se tak nakonec nedozvěděli, jasné je ale jedno: Dnešní souboj je vážně ostrý!
Který recept se dnes líbí víc vám? A máte rádi pálivé? Další tipy pro skutečné milovníky pálivého jsou kuře veracruz či ďábelské kuře s barevnou smaženou rýží.