Hlavní obsah

Souboj receptů: Dvě vykutálené dobroty z hrášku

Foto: Mona Martinů

Protože víme, co na naše kolegy platí, doplnily jsme svěží hrášek o máslo, slaninu a voňavé mátovo-sýrové krutonyFoto: Mona Martinů

Dneska se utkají dva pěkně vykutálené hráškové recepty: krémová polévka s nápaditými krutonky a hráškové máslo zapečené na bagetě s křupavou slaninou. V jaké verzi myslíte, že hrášek zabodoval víc?

Článek

Naše šéfredaktorka Kamila i já jsme vsadily na kombinaci hrášku s čerstvými bylinkami, protože si s nimi perfektně rozumí. Polévka je proto ovoněná mátou a hráškové máslo zase čerstvou bazalkou. Obě jídla výborně poslouží jako lehký oběd nebo večeře a spokojené pomlaskávání našich kolegů je důkazem toho, že i přes svou jednoduchost zajistí svému tvůrci nemalý úspěch!

Který z dnešních receptů by vyhrál u vás? Nebo máte radši jinou luštěninu?

Načítám