Hlavní obsah

Souboj receptů: Dva tipy z kedlubny. Zkuste polévku i pomazánku!

Foto: Mona Martinů

Co s kedlubnou? Pochutnejte si na pomazánce i jemné polévceFoto: Mona Martinů

Kedlubny. Také vám už doma vystrkují lístky nebo jste je zahlédli v obchodech? Pokud jste na ně dostali chuť, můžete je proměnit ve skvělou pomazánku i polévku hned teď. Stejně jako my v redakci!

Článek

Kedlubny my Češi milujeme. Smažíme je, vaříme a někdy si je dáme třeba jen tak k chlebu. S kolegyní Janou F. jsme nachystali pomazánku a krémovou polévku. Také se nemůžete dočkat, až vám kedlubny vyrostou na zahrádce? Zkraťte si dlouhou chvíli, zajděte do obchodu, jednu si kupte a zanedlouho si můžete pochutnávat!

A jak máte kedlubny nejraději vy? Jen tak k chlebu, anebo je zapojujete do vaření?

Načítám