Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Jakmile houby shitake jednou ochutnáte, budete je chtít znovu a znovu. A v této kombinaci jsou neodolatelné!

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks salátové okurky
  • 4 ks rajčat
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 2 lžíce piniových semínek
  • 250 g hub shitake
  • 2 lžíce balzamikového octa
Článek

Postup

01.

Houby shitake očistěte, nakrájejte, zprudka orestujte na rozpáleném oleji a nechte vychladnout. Okurku a rajčata rovněž nakrájejte a promíchejte s houbami. 

02.

Přidejte olivový olej a balzamiko, osolte, opepřete a dobře promíchejte. Salát podávejte posypaný piniovými oříšky.

Načítám