Hlavní obsah

Erotická dobrodružství o prázdninách. Nezapomenutelné zážitky našich čtenářek

Foto: Evgeny Bakharev, Shutterstock.com

Foto: Evgeny Bakharev, Shutterstock.com

V rybníku, na exotické dovolené i jako oživení dlouholetého manželství. Léto vybízí k sexuálním hrátkám víc než kdykoli jindy. Inspirujte se příběhy žen, které se nám svěřily se svým letním povyražením, a okořeňte si prázdniny špetkou milostného dobrodružství!

Článek

Podle americké společnosti Nature and Bloom, která se specializuje na sociální výzkumy, si v létě až o 21 % lidí méně stěžuje na nedostatek sexu. Neexistuje jasné vysvětlení, proč lidé prahnou po sexu víc právě v teplých měsících. Výzkumná pracovnice z Oxfordské univerzity Kathleen Bryson tvrdí: „Vysoké teploty způsobují, že srdce bije rychleji a zrychluje se tep. Tento jev napodobuje známky sexuálního vzrušení, což by v nás mohlo zvýšit ochotu k sexu.“

Její tvrzení dokazují i námi oslovené čtenářky, které se nám svěřily se svými příběhy.

Martina (30): Dovolenou v Egyptě mi zpříjemnil místní barman

Ano, vím, co si myslíte. Jakékoli milostné vzplanutí s muži z Egypta je jako hrát si s ohněm. Musím proto předem uvést, že jsem na tuto dovolenou jela bez jakýchkoli postranních úmyslů. Dostala jsem ji jako dárek od maminky ke třicátinám, a co víc, cestovala jsem s ní. To nemá člověk na žádnou erotiku ani pomyšlení. Po dvou dnech, kdy mamka chodila spát hned po večeři, protože byla z celého dne na sluníčku unavená, jsem se ale sama na baru už nudila. Když se se mnou dal do řeči místní číšník Sethi, brala jsem to jako příjemné zpestření. Navíc byl neskutečně hezký!

První večer skončil ve vší důstojnosti a já šla jako poslušná dcera na pokoj. Už od rána jsem se ale těšila, až si zase večer „zajdu na skleničku“. Takto se to opakovalo ještě další tři večery. Poslední noc před odjezdem jsme už ale já i Sethi přesně věděli, co bude následovat. Po skončení jeho služby jsem s ním šla na jeho pokoj. Byl velmi vášnivý a pozorný. Připadalo mi, jako že mu nešlo jen o sex… Nakonec jsem s ním byla až do východu slunce, nespali jsme ale ani minutu, protože měl neskutečnou výdrž. Ne, nezamilovala jsem se, a ne, Sethi se za mnou neplánuje přestěhovat. Stále jsme ale v kontaktu přes facebook a občas proběhne i sex přes internet.

Foto: Ollyy, Shutterstock.com

Letní lásky k dovoleným neodmyslitelně patří. Bez ohledu na věkFoto: Ollyy, Shutterstock.com

Naďa (43): Kemp jako náplast na zlomené srdce

Vzhledem k tomu, že mám tři děti, jednou za rok je pro mě dámská jízda bez nich nutností. Loni v létě jsem se navíc vyrovnávala s rozvodem, takže jsem na víkend s holkami vyrážela svolná k lecčemu. Vyrazily jsme do chatiček v kempu. Zrovna bylo deštivo, proto jsme byly odkázány na místní kolibu. Do řeči se s námi dala parta chlápků ve středním věku a jeden z nich se mi obzvlášť líbil. Když jsem zjistila, že je Mirek single, začala jsem s ním flirtovat. S postupující hodinou i hladinkou alkoholu v krvi jsme si rozuměli čím dál víc, a když navrhl, že mě do chatičky doprovodí, přesně jsem věděla, co bude následovat. Jak se ukázalo, Mirek byl připraven na vše a v peněžence měl i kondom.

Pak už šlo všechno samospádem. Nemůžu tvrdit, že by se jednalo o nejlepší sex v životě, ale rozhodně se mi díky tomu opět zvýšilo sebevědomí a nikdy na onu noc nezapomenu. S Mirkem jsme se od té doby neviděli a nevyměnili si ani čísla. Co se stalo v kempu, tam také zůstalo. Jen jsme s holkami pro jistotu letos zvolily jinou destinaci.

Zuzana (57): Jako zamlada v přírodě

Nebudeme si nic nalhávat, po třicetiletém manželství už po svém muži tolik netoužím. Jsme spíš nejlepšími kamarády a sex je pro nás už jen nudná rutina. Nebo jsem to tak do letošní dovolené na chalupě vnímala. Fanda mě ale jednoho dne překvapil. Šli jsme se podívat, jestli v nedalekém lese nerostou houby. Nikde nebylo ani živáčka – jak by také ano, když bylo horko a všichni byli u vody. Fanda se ke mně zničehonic přivinul a začal mi sahat pod tričko. Projela mnou vlna vzrušení. Přesně jsem věděla, k čemu směřuje, a vůbec se tomu nebránila. Když se mlčky otočil k malému paloučku, následovala jsem ho. Chtěla jsem si lehnout, ale Fanda mě zastavil a řekl, ať si kleknu. Polohu zezadu jsme už dlouho nedělali a já si ji po letech zase náramně užila. Nevím, co k tomu Fandu vedlo, ale od té doby se náš sexuální život hodně změnil, samozřejmě k lepšímu. Už se milování neoddáváme venku nebo na veřejnosti – jednou stačilo, ale bylo to příjemné zpestření a nový start.

Foto: Alena Zamotaeva, Shutterstock.com

K milostným hrátkám nemusí sloužit jen postel. Své kouzlo má i návštěva lesaFoto: Alena Zamotaeva, Shutterstock.com

Soňa (38): Nevinné noční koupání

Letošní léto je skutečně teplotně rekordní, nebo já to tak alespoň vnímám. Přes den proto koupaliště téměř nenavštěvuji, protože mám citlivou pokožku a bojím se spálení. Pro kýžené osvěžení si chodím až po deváté večer. Nedaleko domu, ve kterém s přítelem bydlím, je malý rybník. Vydala jsem se tam i onoho večera, který se vám chystám popsat. Můj soused, se kterým po sobě už delší dobu pokukujeme, tam byl také. Svlékla jsem se do plavek a – netušíc jakékoli následky – jsem se ho zeptala, jestli se ke mně nechce připojit. Souhlasil, ale jelikož s sebou neměl plavky, šel za mnou jen v boxerkách. S partnerem nám to už delší dobu neklape, často se hádáme, takže má sexuální abstinence by se dala počítat na měsíce. Když jsem proto z Petrovy strany po chvíli vycítila, že by si „dal říct“, chopila jsem se iniciativy.

Během chvilky jsme byli oba nazí. Sex v rybníku asi není nejhygieničtější, ale zase se dá krásně kouzlit s nadnášením vodou. Podruhé jsme se milovali ještě na trávě. Od té doby jsme toto dobrodružství již nezopakovali a kdoví, jestli k tomu ještě dojde. Já bych se ale rozhodně nebránila.

Načítám