Článek
Postup
01.
Z plátků chleba odkrojte kůrky a válečkem nebo rukou je lehce zploštěte.
DOBRÁ SVAČINKA VŽDY ZVEDNE NÁLADU
02.
Chleby lehce potřete Ramou a podle chuti obložte. Klasika v podobě šunky a sýra doplněné proužky mrkve, papriky a okurky (bez semínek). Skvělý je i tuňák s majonézou a salátovými listy nebo avokádo a (do svačiny raději uzený než syrový) losos. Jeden dva centimetry na okraji nechte bez náplně.
03.
Nyní vše pečlivě srolujte a vytvořte pevnou ruličku. Každou pokrájejte na tři čtyři kousky a skládejte je přímo do krabičky, aby chléb neoschl.
Tip: Pozorně si přečtěte složení toastového chleba a raději pár korun připlaťte než kupovat ten nejběžnější – jeho ingredience zdaleka přesahují to, co byste v pečivu očekávali.
Vyhrajete si občas takhle se svačinou? A už jste vyzkoušeli toastového raubíře?