Hlavní obsah

Šéfkuchaři vaří: Tři jahodové dezerty

Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Milovníkům jahod začínají pravé žně. Dáte si radši jahodové jednohubky se sirupem a zmrzlinou, cheesecake, nebo jahodovo-pistáciový dort?

Článek

Pro tipy na to nejlepší jahodové potěšení jsme zašli do pražské brasserie La Gare za tamějším šéfcukrářem Pavlem Juraškou. Zkuste jeho jahodové jednohubky se sirupem a zmrzlinou, cheesecake, nebo jahodovo-pistáciový dort.

Foto: Mona Martinů

Šéfcukrář Pavel Juraška připravil milovníkům jahod opravdové lahůdkyFoto: Mona Martinů

Pokud vás naše jahodové inspirace navnadily, vyzkoušejte i další skvělé moučníky! Třeba linecký koláč s jahodami nebo mandlový dortík, na kterém jahody rovněž nechybí! Nebo radši ochutnáte Michalovy plněné jahodové knedlíky?

Za spolupráci děkujeme brasserii La Gare v Praze 1 a jejich šéfcukráři Pavlu Juraškovi.

Související témata:

Načítám