Článek
Postup
01.
Nejprve si připravte směs na potření rajčat. Do misky nalijte 2 lžíce balsamika, 2 lžíce medu a dva stroužky česneku nadrceného s trochou soli. Vše smíchejte dohromady. Rajčata překrojte na poloviny, potřete je směsí a dejte je na 2–3 minuty na gril nebo rozpálenou pánev.
02.
Mezitím si nachystejte balsamikový dresink. Smíchejte 2 lžíce balsamika, 2 lžíce medu a 2 lžíce olivového oleje, přidejte špetku ideálně čerstvého oregana a vyšlehejte lehkou emulzi.
03.
Do misky mezitím dejte rukolu a tu promíchejte s dresinkem. Na talíř naservírujte rukolu, tu obložte grilovanými půlkami rajčat a opečeným toastovým chlebem.
GRILOVÁNÍ, JAK MÁ BÝT
A jaké dobroty dáváte nejčastěji na gril vy?