Článek
Postup
01.
Nakrájejte sekanou na zhruba centimetrové kostky a dejte do mísy. Omyté a osušené ředkvičky rozkrájejte na půlkolečka, stejně tak i kyselé okurky. Cibuli nasekejte nadrobno. Všechnu zeleninu přidejte k sekané.
02.
Suroviny na zálivku prošlehejte, aby vznikla krémová emulze, a vlijte do mísy k sekané. Promíchejte a nechte v chladu alespoň půl hodiny rozležet.
03.
Před podáváním posypte nadrobno nakrájenou čerstvou pažitkou a petrželkou.
04.
Jako přílohu podávejte opečené krajíce chleba.
Tip: Výbornou sekanou připravíte podle receptu na jemně kořeněnou sekanou s uzenou paprikou. Velice populární je i šťavnatá sekaná se žampiony a sýrem. A právě teď je skvělý čas na sekanou pečeni s jarní cibulkou.
Máte rádi skvělou kombinaci mletého masa a pikantní zálivky? Vyzkoušejte fantastické netradiční utopence: naložené karbanátky. Hosté vás budou milovat!