Článek
Postup
01.
Vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky, jablka omyjte a také pokrájejte na menší kousky. Vše smíchejte, přidejte jogurt a majonézu, dochuťte solí, pepřem, případně citronovou šťávou a podávejte.
Zbyla vám po Velikonocích vejce, nebo prostě jen máte chuť na nějakou lehčí dobrotu? Zkuste salát s vejci a jablkem!
Vejce oloupejte a nakrájejte na kostičky, jablka omyjte a také pokrájejte na menší kousky. Vše smíchejte, přidejte jogurt a majonézu, dochuťte solí, pepřem, případně citronovou šťávou a podávejte.
Energetická hodnota celkem - 2 porce | |
---|---|
Energie | 2 486,46 kJ |
Bílkoviny | 27,87 g |
Tuky | 41,2 g |
Sacharidy | 24,99 g |
Sůl | 2,02 g |
SAFA | 8,57 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cukry | 21,66 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama