Hlavní obsah

Rychlá večeře? Upečte slaný koláč!

Foto: Mikuláš Křepelka

Na těchto koláčích si jistě pochutnáte!Foto: Mikuláš Křepelka

Slaný koláč, nebo také quiche, má v kuchyni svoje místo. Jíst se většinou dá teplý i studený – a také se skvěle hodí jako svačina či oběd do krabičky nebo pohoštění pro návštěvu. Dnes pro vás máme tři!

Článek

Slaným koláčům už jsme se na našich stránkách věnovali několikrát – za ochutnání rozhodně stojí květákový nebo „bublanina“ s masovými kuličkami a cherry rajčátky.

Základ tvoří křehké těsto. Pokud se vám nechce do jeho výroby, kupte si těsto už hotové, ale věřte, že tomu domácímu se nevyrovná.

Děláte doma slané koláče? A jakou náplň považujete za svou nejoblíbenější?

Načítám