Hlavní obsah

Rybičky z plechovky: Čtyři skvělé recepty

Foto: Petr Makovička

Rybičky z plechovky se hodí nejen na pomazánkyFoto: Petr Makovička

Asi jen málokdo se v obchodě občas nezastaví před regálem plným plechovek s rybičkami a nepřemýšlí, k čemu to tak všechno asi může být. Pokud se vám to stává taky, máme pro vás dnes čtyři tipy na recepty z „rybiček z plechu“. Jíst je jen s chlebem by totiž byla velká škoda!

Článek

Matjesy, sardinky (ve Čtyřlístku jim říkali olejovky :-)), makrela v oleji, uzená chobotnice a mušle. Těmto pěti krabičkám jsem v obchodě neodolala a rozhodla se vyzkoušet, co všechno se s nimi dá dělat. A jak to tedy nakonec v naší kuchyni dopadlo? Koukněte na naše recepty.

Dalších 9 tipů, jak udělat míchaná vajíčka, najdete v tomto článku.

Jaké „plechovkové rybičky“ máte nejraději vy? Vaříte z nich, nebo je používáte spíš jako večeřovou nouzovku? Napište nám do diskuse pod článkem! Svoje recepty můžete posílat také na e-mail jana.ch@prozeny.cz.

Související témata:

Načítám