Článek
Postup
01.
Uvařte rýži podle návodu. Na másle zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek a duste do měkka.
02.
Podušenou směs a čerstvou nasekanou petrželku promíchejte s uvařenou rýží a podávejte.
Tahle variace rýže skvěle chutná také s krůtím masem. A kdo maso zrovna nemusí, může si jí dát samotnou.
Uvařte rýži podle návodu. Na másle zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek a duste do měkka.
Podušenou směs a čerstvou nasekanou petrželku promíchejte s uvařenou rýží a podávejte.
Energetická hodnota celkem - 3 porce | |
---|---|
Energie | 8 305,8 kJ |
Bílkoviny | 42,88 g |
Tuky | 3,23 g |
Sacharidy | 435,52 g |
Sůl | 6,58 g |
SAFA | 0,72 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cukry | 18,8 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama