Článek
Postup
01.
Začněte tím, že v míse smíchejte mouku s kypřicím práškem, solí, sušeným česnekem a oreganem.
TIP: Pokud držíte bezlepkovou nebo nízkosacharidovou dietu, můžete místo špaldové mouky použít lupinovou.
02.
Nyní ke směsi přidejte tvaroh, vejce a červenou papriku nakrájenou na drobné kostičky.
03.
Ze směsi vytvarujte 3 až 4 bagetky, které dejte na plech s pečicím papírem a posypejte sezamem.
TIP: Aby se vám s těstem lépe pracovalo a tvořily hezké bagetky, pracujte s namočenými prsty.
04.
Bagetky pečte v předem vyhřáté troubě na 170 °C 35 až 40 minut.
05.
Bagetky nechejte vychladnout při pokojové teplotě a poté s nimi pracujte jako s klasickým pečivem.
A už jste zkoušeli rychlý kefírový chleba jen ze 4 surovin?