Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Alena Winnerová

Foto: Alena Winnerová

15 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 500 g špaget
  • 1 ks sýru feta
  • 1 ks cibule
  • 200 g listového špenátu
  • 250 ml smetany
  • 1 hrnek piniových semínek
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička hrubě mletý pepř
  • 1 lžička extra panenského olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli
Článek

01.

Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě na skus.

02.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hlubší pánvi rozehřejeme lžíci olivového oleje a cibuli na něm necháme zesklovatět.

03.

Poté k ní přidáme omyté špenátové listy a česnek, osolíme a opepříme. Jakmile je špenát měkký, zalijeme jej smetanou.

04.

Směs necháme krátce prohřát, promícháme s těstovinami a podáváme s rozdrolenou Fetou a piniovými oříšky.

Načítám