Článek
Také jste se nechali strhnout davem a vyzkoušeli jste oblíbené tiktokové těstoviny s pečenými rajčaty a fetou nebo ty od topmodelky Gigi Hadid, které se vylepšují panákem vodky? Jestli vás tyto recepty zatím minuly, tak je najdete níže i s postupem. Nově můžete do svého repertoáru rychlovek přidat i recept sympatické herečky, která se proslavila rolí Gabrielle Solis alias Gaby v oblíbeném seriálu Zoufalé manželky.
Bleskové těstoviny podle Evy Longoria
- Dejte vařit vodu na těstoviny a dostatečně ji osolte (měla by chutnat slaně jako mořská voda).
- Mezitím si připravte houby shitake, a pokud je nekoupíte už upravené jako herečka, pokrájejte je na plátky.
- Rozpusťte štědrou dávku másla (nebo olivového oleje, jak by to udělali Italové, kteří se na herečku slétli v komentářích) a houby na něm orestujte. Po chvíli přidejte prolisovaný česnek (hvězda s ním nešetří), zamíchejte a přilijte bílé víno.
- Krátce povařte, aby se alkohol odpařil, přimíchejte těstoviny uvařené al dente, trochu vody z jejich vaření (škrob omáčku lehce zahustí), balení baby špenátu a nastrouhanou citronovou kůru. Promíchejte.
Hotovo! Můžete servírovat. A pokud jste #instanadšenci, klidně jídlo vyfoťte a herečku označte. Eva Longoria uvařila těstoviny ditalini, což jsou krátké trubičky, výsledek ale nebude o nic horší, když použijte například penne. I do těch vám omáčka příjemně nateče.