Článek
Postup
01.
K bílkům přidejte špetku soli a vyšlehejte do tuhého sněhu. Následně do sněhu přidejte lžičku škrobu a opatrně do sněhu zapracujte tak, aby vám sníh příliš neklesl.
02.
Sníh následně rovnoměrně rozetřete na plech s pečicím papírem do tvaru pizzy a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 140 °C na 20 minut.
03.
Předpečený bílkový korpus potřete rajčatovým sugem, posypejte strouhaným eidamem, obložte šunkou, přidejte kukuřici a červenou cibuli (obložit pizzu můžete samozřejmě tím, co vám nejvíc chutná).
04.
Obloženou pizzu dejte znovu zapéct na 140 °C na 10 minut. Po upečení nechte krátce vychladnout a odlepte z pečicího papíru. Ihned servírujte.