Článek
01.
Maso očistíme a nakrájíme na 12 stejně velkých plátků, které zlehka naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, přidáme lístek šalvěje a zabalíme do plátku parmské šunky. Brambory oloupeme a vaříme v osolené vodě doměkka, poté slijeme vodu, přidáme máslo, které se nám rozpustí, teplé mléko a vyšleháme do jemné kaše, kterou dochutíme solí.
02.
Rozehřejeme olej na pánvi a zprudka opečeme telecí plátky z obou stran. Přidáme cherry rajčátka. Zlehka zastříkneme vývarem nebo vodou, přidáme telecí demi glazé, pár lístku šalvěje, zjemníme máslem, dochutíme solí a pepřem. Na talíř servírujeme 3 nočky bramborové kaše, 3 plátky masa, rajčátka a jemnou šťávu z pánve.