Článek
Postup:
01.
Žervé utřete s majonézou. Uzenou rybu zbavte kůže a kostí a rozsekejte najemno. Vejce a kapii nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience smíchejte dohromady a dle chuti osolte a opepřete.
Foto: Archiv redakce
Na rybí pomazánku můžete použít jakékoliv uzené ryby, klidně makrelu nebo je výborný také sumec. Podávejte s čerstvým pečivem a citronem.
Žervé utřete s majonézou. Uzenou rybu zbavte kůže a kostí a rozsekejte najemno. Vejce a kapii nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience smíchejte dohromady a dle chuti osolte a opepřete.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 4 848 kJ |
Bílkoviny | 79,61 g |
Tuky | 89,46 g |
Sacharidy | 7,56 g |
Sůl | 15,2 g |
SAFA | 24,91 g |
Vláknina | 0,81 g |
Cukry | 4,31 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama