Článek
Postup
01.
Troubu předehřejte na 170 °C. Máslo utřete s cukrem, vajíčky a kakaem. Přidejte ocet a lžičku potravinářského barviva a postupně vmíchejte mouku se solí. Půl hrníčku směsi nechte stranou a zbytek rozetřete do vymazaného a vysypaného pekáčku o velikosti 20 × 20 cm.
02.
Cream cheese smíchejte s oběma cukry i vajíčkem a lžící nerovnoměrně naneste na připravené těsto. Navrstvěte na něj zbytek kakaové směsi a kroužením nože v těstě vytvořte mramorování.
03.
Vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 30 minut. Povrch by měl být pevný, ale vnitřek stále krásně vláčný. Po vychladnutí z těsta vykrájejte srdíčka nebo ho jednoduše nakrájejte na čtverečky.