Článek
Postup
01.
Ovesné vločky rozmixujte, spojte s kešú krémem a vypracujte hmotu na korpus. Rozdělte do 4 silikonových košíčků (průměr 7,5 cm) a utlačte na dno.
Tip: Můžete použít i ovesnou mouku a ořechové máslo může být jakékoliv.
02.
Na náplň smíchejte tvaroh s vejcem, oslaďte čekankovým sirupem, promíchejte a rovnoměrně rozdělte do košíčků na ovesný základ.
Tip: Lze použít i datlový, javorový či kokosový sirup nebo med.
03.
Takto připravené minicheesecaky dejte do mikrovlnky na plný výkon na 3 minuty. Poté vyndejte, nechejte minutku až dvě vychladnout a pak vyloupněte ze silikonových košíčků. Podávejte polité višňovým džemem.
Tip: Použít můžete i čerstvé ovoce či oblíbený džem bez cukru.
Rychle a bez hory nádobí: Co všechno se dá uvařit v mikrovlnce? | Inspirace: 3 skvělá jednoduchá jídla, na která stačí mikrovlnka! | Nej vychytávky s mikrovlnkou: Bleskové hrníčkové knedlíky a rychle vařené brambory!