Hlavní obsah
0,0
(0)

Máme pro vás tip na skvělou přílohu, salát z hlávkového zelí, který se hodí k mnoha pokrmům. A navíc je jednoduchý. Máte raději nasládlejší nebo kyselejší? Dochuťte si ho dle vlastních preferencí!

20 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 hlávka bílého zelí
  • 100 ml oleje
  • 2 lžíce octa 8%
  • 1 lžička soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1 lžíce cukru krystal
Článek

Postup

01.

Nejjednodušší a zároveň nejvděčnější recept na rychlou přílohu, která je vděčná. Zelí nakrájejte na nudličky, zalejte ho olejem, a pak jen dochuťte kořením, octem a cukrem podle vlastní chuti. Někdo dává přednost zelí nasládlému, někdo kyselejšímu. Když necháte zelí ještě pár dní odležet, nebude mít chybu.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 331,49 kJ
Bílkoviny3,75 g
Tuky25,75 g
Sacharidy17,04 g
Sůl5,28 g
SAFA3,11 g
Vláknina9,39 g
Cukry11,12 g
Související témata:

Načítám