Článek
Postup
01.
Začněte tím, že si připravíte dresink. Všechny suroviny na omáčku smíchejte a nechejte chvíli vychladit v lednici.
02.
Nyní si připravte zeleninu. Do misky dejte nasekaný ledový salát, přidejte nakrájená středně velká rajčata, na tenké plátky pokrájenou červenou cibuli a na kolečka nakrájenou nakládanou okurku.
03.
Mleté maso osolte a opepřete a zprudka opečte na pánvi, přitom ho pomocí vařečky rozdělte na menší kousky.
04.
Opečené maso přeložte na zeleninu a na stále horké maso přidejte na kousky nakrájený plátek čedaru, aby se hezky rozpustil.
05.
Nakonec salát zalijte připravenou vychlazenou omáčkou a posypejte sezamem.
Chcete jíst zdravě anebo hubnout? Dávejte si dietní syté saláty s velkou dávkou bílkovin. Třeba salát z pečené dýně s restovaným masem anebo sytý salát s vajíčky a sýrovými krutony.