Článek
Postup
01.
Cibuli nakrájejte najemno a maso umelte. Můžete použít i kvalitní konzervované hovězí ve vlastní šťávě.
02.
Do hrnce nalijte vodu na těstoviny, osolte ji, přidejte bobkový list a přiveďte ji k varu. Kolínka či jiné těstoviny pak uvařte dle návodu.
03.
Na oleji v pánvi osmahněte cibulku a maso a nechte ho zatáhnout, trvá to asi 10 minut. Do směsi přidejte protlak, kečup, hořčici a sůl a dejte ji opět na pár minut prohřát.
04.
Připravte si pekáček, troubu rozpalte na 180 stupňů a sýr nastrouhejte nahrubo.
05.
Zcezené těstoviny smíchejte se směsí, většinou sýra a prolisovaným česnekem. Vše urovnejte do pekáčku (můžete v něm případně už rovnou míchat).
06.
Posypte zbytkem sýra a dejte na asi 20 minut zapéct.