Článek
01.
Tofu rozmačkejte vidličkou. Nasekanou jarní cibulku vhoďte na rozpálený olej, po chvilce přidejte nasekaný koriandr (včetně stonků), česnek, chilli, tofu a nakonec i baby špenát. Zakápněte tamari, podle chuti okořeňte, krátce orestujte a nechte vychladnout.
02.
Do mouky se špetkou soli postupně přilévejte kokosové mléko tak, abyste vypracovali hladké nelepivé těsto. Na pomoučeném vále z něj vyválejte 3–4 mm silnou placku, ze které vykrajujte kolečka tak akorát do dlaně (8–10 cm).
03.
Doprostřed dejte trochu náplně a zabalte do měšce. Každý kousek uložte do papírového košíčku na muffiny, nebudou se vám tak lepit k podložce.
04.
Do většího hrnce nalijte několik centimetrů vody a přiveďte k varu. Umístěte do něj pařák s knedlíčky a hlídejte, aby voda jen lehce probublávala a pára tak nebyla příliš horká. Vařte alespoň 5 minut. Hotové dim sum posypejte sezamovými semínky, nasekanou jarní cibulkou a koriandrem a namáčejte do sójové nebo jiné oblíbené omáčky.