Článek
Postup
01.
Začněte salsou. Chilli papričky orestujte na oleji, až se začne oddělovat slupka, dejte je na chvíli do igelitového pytlíku, aby se spařily.
02.
Rajčata spařte a oloupejte nebo můžete použít i dobrá konzervovaná loupaná rajčata. Rajčata i chilli papričky nakrájejte na drobné kostičky, stejně jako červenou cibuli. Vše vložte do mističky a přidejte šťávu z limetky, trošku cukru, sůl a pepř. Já jsem do salsy tentokrát vmíchala ještě trochu tabaska.
03.
Na oleji, na němž jste restovali chilli papričky, osmahněte maso nakrájené na kostičky, které jste osolili, opepřili a posypali grilovacím kořením. Když je maso skoro hotové, dejte ho stranou.
04.
Na pánev vhoďte cibuli, chvíli restujte, pak přidejte papriky a opět chvíli restujte. Zelenina by měla změknout, ale pořád křupat. Když je hotová, vložte maso zpět a postupně vmíchejte zakysanku a sýr.
05.
Zabalte do tortilly, případně ještě posypejte sýrem a nechte si chutnat!