Článek
Patříte mezi milovníky pikantních jídel a chcete mít katův šleh pořádně ostrý? Poté přidejte víc chilli papriček a kečup nahraďte jeho ostrou verzí.
Postup
01.
Maso omyjte, očistěte a nakrájejte na nudličky. Ty poté velmi zprudka opečte v rozpálené pánvi na polovině oleje. Maso vyndejte stranou a do výpeku přidejte zbylý olej. Stáhněte teplotu na střední stupeň a v pánvi opečte nakrájenou cibuli. Poté přidejte nakrájenou papriku, na kousky nakrájené okurky a nasekané chilli papričky bez semínek.
02.
03.
Katův šleh můžete servírovat s chlebem nebo rýží, ale zkuste ho také s domácími bramboráky. Mimochodem dříve narození dobře vědí, že po bujarém večírku sloužil jako excelentní vyprošťovák.
Bramboráky s křupavým okrajem jako od babičky jsou jasná volba!