Hlavní obsah

Levné vaření na víkend - polévka, hlavní chod i dezert, menu, které nezatíží vaši peněženku

Foto: from my point of view, Shutterstock.com

Foto: from my point of view, Shutterstock.com

Z drahých surovin se vaří snadno. Stačí je jednoduše připravit a dokážou hrát prim na celém talíři. Pokud však chcete uvařit chutně a levně i pro vytříbené jazýčky, bude se vám hodit naše inspirace.

Článek

Říká se - nemusí být každý den posvícení. Ale nebylo by lepší si udělat posvícení i tak, jen za minimum financí? Využijte naše levné recepty, jež nezatíží kapsu a na kterých si pochutnáte skoro stejně jako v luxusní restauraci.

Polévky na zahřátí

Polévka se většinou servíruje jako vydatný předkrm, ale naše recepty jsou tak skvělé, že možná s jídlem nebudete chtít přestat a k hlavnímu chodu se už nedostanete. Byla by to však škoda! I ty jsme vybrali úžasné.

Hlavní chod s masem

Když už připravujete víkendové hody, chce to zapojit i masité chody. Je libo mleté, uzené, nebo vepřové?

Hlavní chod bez masa

Nezapomněli jsme ani na ty, kteří masu neholdují. Pochutnají si úplně stejně, masožrouti budou závidět.

Sladká tečka

Čím jiným zakončit hostinu než výtečným dezertem. I ty se dají připravit za pár korun, ale s maximem chutí.

A to nejsou jediné levné recepty, máme jich mnohem víc! Stačí sledovat naši sekci zaměřenou na šetrné vaření.

Načítám