Článek
Postup
01.
Smetanu vyšlehejte do tuha, část zní použijte k potření dortu ze všech stran a zbytek rozdělte na čtyři části. Jeden z dílů nechte bílý, další obarvěte do světle růžova, sytě růžova a poslední do červena. Obarvenou šlehačkou pak naplňte jednotlivé sáčky.
02.
My jsme na zdobení použili čtyři různé zdobičky, abychom ještě umocnili pocit jakéhosi chaosu. Pokud toužíte po uhlazenější variantě, určitě zakončete všechny zdobicí sáčky zdobičkou s hladkým kruhovým otvorem. Začněte zdobit ze strany dortu. Vždy hubičkou nastříkejte menší kopeček a tupou špičkou nože ho rozmázněte směrem doprava. Pokračujte směrem dolů, střídejte barvy od bílé po sytě červenou. Pak se přesuňte o kousek do prava s tím, že nezapomeňte posunout barvy ob jednu. Vršek dortu pak zdobte do soustředných kruhů.