Článek
Postup
01.
V misce prošlehejte vejce se špetkou soli a pepře. Plátek knedlíku (nejlíp chutná ten domácí) potřete kečupem a hořčicí, obložte plátky sýra tak, aby nepřečníval ven, a přiklopte dalším knedlíkem.
Tip: Dle chuti můžete přidat ještě trochu cibule, bylinky nebo chilli. Místo goudy můžete použít jiný sýr, klidně i výraznější.
02.
V pánvi rozehřejte směs másla a oleje. Obložené knedlíky obalte v rozšlehaném vajíčku a zvolna osmažte z obou stran dozlatova.
Tip: Máte-li dobrý toustovač, můžete pokrm připravit i v něm.
Snažíte se v kuchyni neplýtvat a zužitkovat všechny zbytky? Možná se vám budou hodit i další tipy, jak vařit ze zbytků v kuchyni, inspirujte se i levnými a přitom výbornými recepty.