Článek
Postup
01.
Vezměte hovězí maso tak, aby se vám vešlo akorát do dlaně a pořádně ho propracujte. Nakonec z něj vytvarujte hamburger přibližně 2 cm široký. Až poté ho osolte a opepřete.
02.
Na rozpáleném grilu, grilujte přibližně tři minuty z každé strany (pokud budete chtít cheeseburger, tak po prvním otočení dejte na maso plátek čedaru a nechte pěkně roztéct).
03.
Mezitím si překrojte bulku napůl a z každé strany potřete máslem a dávejte na gril, kde ji nechte jen lehce zbarvit do zlatova.
04.
Jakmile máte bulky pěkně osmahlé, můžete začít kompletovat hamburger dle vlastní chuti.
05.
My jsme si jednu část bulky namazali hořčicí, druhou kečupem. Poté jsme přidali na spodní část bulky maso, na něj si přidali pár koleček cibule, na ně rajče a nakonec kyselou okurku, podélně nakrájenou na jemné plátky.
Na oba mistry ve svých oborech se můžete podívat v pořadu BBQ Saloon Televize Seznam.