Článek
Postup
01.
Každá část snídaně se připravuje zvlášť, proto je lepší, používat dvě pánve zároveň. Na jedné rozehřejte olivový olej a dejte na něj opékat oloupané, nakrájené žampiony a celé keříky rajčat. Stačí asi 7 minut.
02.
Na druhé pánvi nechte rozpustit máslo, rozklepněte vajíčko a dělejte volská oka s tekutým žloutkem.
03.
Troubu rozehřejte na 180 °C, na plech rozprostřete plátky anglické slaniny a nechte péct asi 10 minut. Fazole i s omáčkou dejte do hrnce, přidejte sůl, pepř a chilli a ohřejte.
04.
Klobásky opečte nasucho na pánvi (po chvíli pustí tuk, takže není potřeba olej nebo máslo). Vše naservírujte na talíř a podávejte s libovolným pečivem, výborný je opečený toast.