Hlavní obsah
3,1
(8)
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Co spojuje kuřecí prsa, pórek a ďábelské koření? Směs na topinky, která bude chutnat každému. Jen pozor na množství zmiňovaného koření, s ním šetřete, pokud vaši blízcí nemají pikantní rádi.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 8 krajíců chleba
  • 300 g kuřecích prsou
  • 1 ks pórku
  • 1 ks červené cibule
  • 2 plechovky rajčatového protlaku
  • 4 lžíce kečupu
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička pikantního koření
  • 4 stroužky česneku
Článek

Postup

01.

Kuřecí prsa nakrájejte na malé kousky, osolte, opepřete a okořeňte (ideálně pálivým kořením).

02.

Poté maso osmahněte na pánvi, přidejte pokrájený pórek, cibuli a nechte změknout. 

03.

Nakonec jen zalijte protlakem a kečupem, krátce prohřejte a můžete servírovat na počesnekované topinky.

Jakou směs na topinky děláte vy?

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie7 456,4 kJ
Bílkoviny118,01 g
Tuky10,61 g
Sacharidy303,1 g
Sůl12,24 g
SAFA2,67 g
Vláknina39,03 g
Cukry196,27 g
Související témata:

Načítám