Článek
Postup
01.
Pomeranče oloupejte a nakrájejte na kousky. Rozinky krátce namočte v rumu nebo jiném aromatickém alkoholu a poté promíchejte s pomerančem. Salát podávejte posypaný najemno nastrouhanou bílou čokoládou.
Pomeranč s bílou čokoládou je dobrota sama o sobě, s rozinkami máčenými v alkoholu dostane salát ještě lepší chuť.
Pomeranče oloupejte a nakrájejte na kousky. Rozinky krátce namočte v rumu nebo jiném aromatickém alkoholu a poté promíchejte s pomerančem. Salát podávejte posypaný najemno nastrouhanou bílou čokoládou.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 3 194,76 kJ |
Bílkoviny | 11,21 g |
Tuky | 16,5 g |
Sacharidy | 141,45 g |
Sůl | 0,21 g |
SAFA | 10,23 g |
Vláknina | 16,75 g |
Cukry | 100,99 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama