Hlavní obsah
1,5
(2)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zbylo vám kousek uzeného vařeného masa a nevíte jak s ním naložit? Zkuste pomazánku s okurkami, chutná lépe než kus masa na chleba!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g uzeného masa
  • 50 g másla
  • 3 lžíce majonézy
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1 lžíce čerstvé pažitky
  • 2 špetky soli
  • 5 ks kyselých okurek
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Máslo vyšlehejte s majonézou a smetanou. Vychladlé uzené maso nasekejte nadrobno, okurky nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience dobře promíchejte spolu s mletou paprikou, pepřem a pažitkou a dle chuti osolte.

Načítám