Hlavní obsah
3,9
(37)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Nevíte co všechno podniknout s řapíkatým celerem? Zkuste pomazánku. Našlehaný tvaroh s křupavými kousky celeru si zamilujete.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
  • 150 g měkkého tvarohu
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky pepře
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 ks červené cibule
Článek

Postup

01.

Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie2 460,4 kJ
Bílkoviny21,42 g
Tuky48,28 g
Sacharidy18,16 g
Sůl2,16 g
SAFA24,89 g
Vláknina5,3 g
Cukry12,17 g

Načítám