Článek
Postup
01.
Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.
Nevíte co všechno podniknout s řapíkatým celerem? Zkuste pomazánku. Našlehaný tvaroh s křupavými kousky celeru si zamilujete.
Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 460,4 kJ |
Bílkoviny | 21,42 g |
Tuky | 48,28 g |
Sacharidy | 18,16 g |
Sůl | 2,16 g |
SAFA | 24,89 g |
Vláknina | 5,3 g |
Cukry | 12,17 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama