Článek
Postup
01.
Žervé vyšlehejte se změklým máslem a rozdrobenou gorgonzolou, přidejte nadrobno nakrájený pomeranč, nasekané pistáciové oříšky a dochuťte pomerančovou šťávou. Dle chuti osolte a opepřete.
Hledáte pomazánku hodnou vánočních večírků, oslav a svátků? Tady je!
Žervé vyšlehejte se změklým máslem a rozdrobenou gorgonzolou, přidejte nadrobno nakrájený pomeranč, nasekané pistáciové oříšky a dochuťte pomerančovou šťávou. Dle chuti osolte a opepřete.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 6 623,4 kJ |
Bílkoviny | 60,77 g |
Tuky | 137,55 g |
Sacharidy | 26,95 g |
Sůl | 7,01 g |
SAFA | 64,63 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cukry | 17,32 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama