Článek
Postup
01.
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.
Delikátní a super zdravá, přesně taková je pomazánka z červené řepy!
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 291,6 kJ |
Bílkoviny | 13,86 g |
Tuky | 22,81 g |
Sacharidy | 68,43 g |
Sůl | 7,5 g |
SAFA | 14,33 g |
Vláknina | 15,2 g |
Cukry | 59,63 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama