Článek
Postup
01.
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.
Foto: Archiv redakce
Delikátní a super zdravá, přesně taková je pomazánka z červené řepy!
Červenou řepu uvařte v osolené vodě doměkka. Pokrájejte ji na menší kousky a spolu s lučinou, strouhaným křenem, pokrájeným jablkem a citronovou šťávou vložte do mixéru. Osolte, opepřete a vše rozmixujte do pasty.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 572,9 kJ |
Bílkoviny | 3,47 g |
Tuky | 5,7 g |
Sacharidy | 17,11 g |
Sůl | 1,88 g |
SAFA | 3,58 g |
Vláknina | 3,8 g |
Cukry | 14,91 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama