Článek
Postup
01.
Paprikový lusk seřízněte z horní strany a vydlabejte. Každý naplňte kouskem sýru a zabalte do plátku anglické slaniny. Na mírném ohni grilujte, dokud lusk nezměkne.
Grilované papriky využijete jako přílohu k masu i jako jednohubky. Můžete je naplnit třeba sýrem a navrch ozdobit plátkem slaniny.
Paprikový lusk seřízněte z horní strany a vydlabejte. Každý naplňte kouskem sýru a zabalte do plátku anglické slaniny. Na mírném ohni grilujte, dokud lusk nezměkne.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 421,8 kJ |
Bílkoviny | 26,95 g |
Tuky | 36 g |
Sacharidy | 39,56 g |
Sůl | 3,73 g |
SAFA | 18,58 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cukry | 26,37 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama