Hlavní obsah

Plněná zelenina na podzimní vlně: Zkuste papriky, dýně i patizon

Foto: Greta Blumajerová

Náplň do zeleniny připravíte jednoduše v jednom hrnci a sýr, maso či oříšky na zasycení můžete libovolně obměňovatFoto: Greta Blumajerová

Podzimní plnění bříška spojte s plněním zeleniny a připravte si výborné večeře, ve kterých využijete sezonní druhy, a ještě si pochutnáte! Dýně, paprika i patizon jsou totiž k plnění naprosto ideální!

Článek

Voňavá orientální dýně s oříšky, supersnadné papriky s kuskusem a sýrem či pikantní patizon s masem a olivami jsou přesně ten typ jídla, který v přicházejícím podzimním počasí oceníte – zasytí a zahřejí, ale využijete v nich čerstvou zeleninu a přitom nestrávíte u plotny věčnost. Náplň si připravíte jednoduše v jednom hrnci, a pak už za vás bude pracovat trouba, takže plněné podzimní zelenině zdar!

Zkoušíte i jinou plněnou zeleninu než klasiku v podobě paprik v rajské omáčce?

Související témata:

Načítám