Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s lučinou, taveným sýrem a hořčicí. Přidejte pivo, worcesterskou omáčku a nasekanou petrželku, osolte, opepřete a promíchejte.
Pivní pomazánka nemusí být jen z pivního sýru. Zkuste i jemnější smetanový!
Změklé máslo vyšlehejte s lučinou, taveným sýrem a hořčicí. Přidejte pivo, worcesterskou omáčku a nasekanou petrželku, osolte, opepřete a promíchejte.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 5 019,66 kJ |
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 112,39 g |
Sacharidy | 18,21 g |
Sůl | 6,73 g |
SAFA | 67,88 g |
Vláknina | 0,89 g |
Cukry | 13,99 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama