Článek
Postup
01.
Cibuli nakrájejte nahrubo a v hluboké pánvi zpěňte na oleji. Přidejte na kousky nakrájený řapíkatý celer a nahrubo nastrouhanou mrkev. Smažte, dokud zelenině nezačnou zlátnout okraje. Přidejte koření, nechte rozvonět a vložte na kousky nakrájenou papriku a sterilovaná rajčata. Duste, dokud zelenina nezměkne.
PIKANTNÍ FAZOLE V ZIMĚ ZAHŘEJÍ
02.
V jiné pánvi osmahněte klobásu nakrájenou na kolečka. Přebytečný tuk slijte a klobásu vmíchejte do směsi v hluboké pánvi. Není-li klobása tučná, můžete ji osmahnout přímo s řapíkatým celerem a mrkví.
03.
Vmíchejte scezené fazole, nechte je ve směsi prohřát a podle potřeby dochuťte. Podávejte s dušenou rýží.
Máte rádi podobné rychlovky, nebo vám přijdou moc obyčejné?