Článek
Postup
01.
Nejdřív si roztopte troubu na 200 stupňů Celsia. V míse smíchejte tvaroh, žloutky, vanilkový a krupicový cukr a polovina práce je za vámi!
02.
Formičky na muffiny vymažte tukem a vysypte strouhankou.
03.
Polovinu tvarohové směsi rozdělte do mističek, na ni položte ovoce a navrch rozdělte zbytek směsi, do okraje by měl zůstat ještě asi 1 cm místa, aby během pečení tvaroh nepřetekl. Teď už jen formičky vložte do trouby a pečte asi 30–40 minut.
04.
Zhruba deset minut před koncem pečení můžete povrch ještě posypat trochou třtinového cukru, aby se udělala křupavější krustička. Použít můžete i velkou zapékací misku a po vychladnutí tvaroh nakrájet. V tom případě do směsi, pro jistotu, přidejte 2 lžíce krupice.