Článek
Postup
01.
Ovesné vločky, kypřicí prášek, 1/2 banánu, cukr, vejce a mléko dejte do mixéru a rozmixujte. Pokud chcete zachovat strukturu ovesných vloček, doporučujeme nechat část ovesných vloček stranou a po rozmixování je přidat do směsi.
02.
Celou směs vlijte do zapékací mističky a ozdobte zbylou polovinou banánu a čokoládou. Můžete použít jako my pár čokopeciček.
03.
Takto připravenou ovesnou kaši pečte v předem vyhřáté troubě na 180°C/15 min.
04.
Kaši podávejte teplou a můžete ji před podáváním ještě ozdobit ořechovým máslem a lyofylizovaným ovocem.
Vyzkoušejte naše další tipy na teplé podzimní snídaně s ovesnými vločkami třeba banánové lívance nebo rychlý ovesný koláč na plech.