Článek
Postup
01.
Čerstvou papriku očistěte, pokrájejte a vložte společně se žervé, olejem, citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy, kmínem, solí a pepřem do mixéru a vše krátce rozmixujte. Ozdobte pokrájenou cibulkou.
Papriku s ostatními ingrediencemi rozmixujte nebo klidně jen pokrájejte. Záleží na tom, jaké konzistenci dáváte přednost.
Čerstvou papriku očistěte, pokrájejte a vložte společně se žervé, olejem, citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy, kmínem, solí a pepřem do mixéru a vše krátce rozmixujte. Ozdobte pokrájenou cibulkou.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 2 617,56 kJ |
Bílkoviny | 22,58 g |
Tuky | 50,53 g |
Sacharidy | 22,06 g |
Sůl | 3,54 g |
SAFA | 18,76 g |
Vláknina | 5,54 g |
Cukry | 14,36 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama