Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Papriku s ostatními ingrediencemi rozmixujte nebo klidně jen pokrájejte. Záleží na tom, jaké konzistenci dáváte přednost.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks červené papriky
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžička kmínu
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička citronové kůry
  • 100 g čerstvého krémového sýru
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 ks červené cibule
Článek

Postup

01.

Čerstvou papriku očistěte, pokrájejte a vložte společně se žervé, olejem, citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy, kmínem, solí a pepřem do mixéru a vše krátce rozmixujte. Ozdobte pokrájenou cibulkou.

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie2 617,56 kJ
Bílkoviny22,58 g
Tuky50,53 g
Sacharidy22,06 g
Sůl3,54 g
SAFA18,76 g
Vláknina5,54 g
Cukry14,36 g

Načítám