Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Také si nejvíc užijete vaření, po kterém nemusíte ještě strávit v kuchyni hodinu otravným uklízením a umýváním nádobí? Tak to určitě musíte vyzkoušet recept z jednoho hrnce, bude se vařit pálivý guláš!

15 min.
Příprava
1 hod.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 500 g hovězí svíčkové
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks cibule
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 lžička chilli
  • 1 ks sterilovaných kapií
  • 1 lžička soli
Článek

Postup

01.

Maso nakrájejte na kostky a v hluboké pánvi je na oleji opékejte. Zhruba po 5 minutách přidejte na drobno pokrájenou cibuli a po dalších dvou minutách kapii, kterou jste rozkrájeli na drobné nudličky.

02.

Přiklopte pokličkou a duste minimálně půl hodiny. Poté zbývá už jen mletá paprika, chilli, sůl a rajčatový protlak, krátce podusit, ochutnat a podávat! Jako příloha jsou ideální opékané brambory nebo prostý chleba.

Související témata:

Načítám