Hlavní obsah
2,8
(18)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Vzpomínáte na ty skvělé grilované krevety, které jste si dávali na dovolené u moře? A proč se omezovat na dovolenou a neudělat si je ještě dnes u vás doma!

10 min.
Příprava
5 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
Marináda
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička čerstvého oregana
  • 1 lžička soli
  • 3 stroužky česneku
Krevety
  • 20 ks tygřích krevet
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce listové petržele
Článek

Postup

01.

Z uvedených ingrediencí připravte marinádu, ve které nechte krevety tři hodiny odležet. Poté je napíchejte na grilovací jehlu a grilujte na alobalovém tácu. Podávejte pokapané citronovou šťávou a posypané nasekanou petrželkou.

Související témata:

Načítám